Φοιτήτριες κτηνιατρικής σχολής ποζάρουν ολόγυμνες στα Χάιλαντς, για καλό σκοπό

Φοιτήτριες κτηνιατρικής σχολής ποζάρουν ολόγυμνες στα Χάιλαντς, για καλό σκοπό

Τα έσοδα του ημερολογίου θα διατεθούν στην οργάνωση All4Paws, η οποία προσφέρει δωρεάν φροντίδα στα ζώα αστέγων στο Εδιμβούργο

Φοιτήτριες κτηνιατρικής σχολής ποζάρουν ολόγυμνες στα Χάιλαντς, για καλό σκοπό
Την αγάπη τους για τα ζώα απέδειξαν περίτρανα φοιτητές και φοιτήτριες της κτηνιατρικής σχολής The Royal Dick School of Veterinary Studies του Εδιμβούργου, συμμετέχοντας πρόσφατα σε μία τολμηρή φωτογράφηση για τη δημιουργία ημερολογίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλοζωική οργάνωση. 



Κλείσιμο
Για τις ανάγκες του ημερολογίου When Vets Undress (Όταν γδύνονται οι κτηνίατροι), οι νεαρές και οι νεαροί σπουδαστές πέταξαν όλα τους τα ρούχα και πόζαραν αγκαλιά με τα αγαπημένα τους ζώα στα παγωμένα Χάιλαντς.



Αψηφώντας τον παγωμένο αέρα των σκωτσέζικων βουνών,  δεν δίστασαν να ποζάρουν επί ώρες χωρίς κανένα ρούχο πάνω τους να πετύχουν την ιδανική πόζα. Οι δυσκολίες του πρότζεκτ πολλές, αφού εκτός από την δική τους συνεργασία ο φωτογράφος έπρεπε να εξασφαλίσει και εκείνη των τετράποδων μοντέλων, που δεν ήταν και τόσο υπάκουα στις οδηγίες του.



Ειδικά τα αλπακά αποδείχθηκαν... πρόκληση, αφού είχαν περισσότερη όρεξη να παίξουν με τις γυμνές καλλονές στο χορτάρι παρά να ποζάρουν υπομονετικά δίπλα τους.



Όπως ανακοινώθηκε, τα έσοδα του ημερολογίου θα διατεθούν στην οργάνωση All4Paws, η οποία προσφέρει δωρεάν φροντίδα στα ζώα αστέγων στο Εδιμβούργο αλλά και δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμό σε άτομα από αδύναμες οικονομικά ομάδες που δεν μπορούν να καλύψουν όλα τα έξοδα των αγαπημένων τους κατοικιδίων.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης