Σε σόου... άνευ προηγουμένου αναμένεται να εξελιχθούν οι ρωσικές προεδρικές εκλογές. Δεν γνωρίζουμε αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν
αισθάνεται απειλή από τις Ρωσίδες καλλονές που θα «συγκρουστούν» μαζί του, γνωρίζουμε ωστόσο, ότι η προεκλογική περίοδος αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από «πικάντικη».
Τελευταία υποψηφιότητα ήταν εκείνη της διεθνους φήμης Ρωσίδας πορνοστάρ, Elena Berkova, η οποία επέλεξε, όπως ήταν... λογικό, έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο να προβεί στην ανακοίνωσή της.
Φορώντας υπερσέξι μαύρα εσώρουχα και σε στάση... πρόσκλησης, η «καυτή» Έλενα έκανε το «διάγγελμά» της προς τον ρωσικό λαό, προσδιορίζοντας τη βάση του προεκλογικού της αγώνα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.