Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν

Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν

Είναι ο τέταρτος Ρώσος διπλωμάτης που πεθαίνει μέσα σε ένα χρόνο - Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της κατοικίας του στο Χαρτούμ

Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Σουδάν Μιργκάγιας Σιρίνσκι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες Τετάρτη το βράδυ στην πισίνα της οικίας του στο Χαρτούμ, υπέστη καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Γεννημένος το 1954 ο Σιρίνσκι, που ήταν πρεσβευτής στο Χαρτούμ από το 2013, είναι ο τέταρτος εν ενεργεία Ρώσος πρεσβευτής που χάνει τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο.

Κλείσιμο
Τον Δεκέμβριο του 2016 δολοφονήθηκε στην Άγκυρα ο πρεσβευτής στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ, 62 ετών, ενώ τον Ιανουάριο πέθανε εξαιτίας ασθένειας ο πρεσβευτής στην Ινδία Αλεξάντερ Καντάνιν, 67 ετών, και τον Φεβρουάριο πέθανε αιφνιδιαστικά ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν, 64 ετών.

«Βρέθηκε στην οικία του με συμπτώματα καρδιακής κρίσης», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Τα μέλη της ρωσικής πρεσβείας κάλεσαν γιατρό, «όμως κατέστη αδύνατο να σωθεί ο Σιρίνσκι», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης