Τουλάχιστον 28 τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κλαμπ στο Αρκάνσας

Τουλάχιστον 28 τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κλαμπ στο Αρκάνσας

Δείτε τη στιγμή που οι δράστες ανοίγουν πυρ - Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν δεν συνδέεται με τρομοκρατία αλλά πρόκειται για καυγά ανάμεσα σε θαμώνες

Τουλάχιστον 28 τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κλαμπ στο Αρκάνσας
Συναγερμός σήμανε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλά άτομα. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τουλάχιστον 28 άτομα τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών αγνώστων, οι οποίοι πιστεύεται ότι ήταν θαμώνες του κλαμπ  Power Ultra Lounge στο Λιτλ Ροκ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 25 από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από σφαίρες ενώ οι άλλοι τρεις χτύπησαν κατά την προσπάθειά τους να βγουν από το νυχτερινό κλαμπ, την ώρα που είχε φρακάρει η είσοδο από τον κόσμο.
Κλείσιμο

Μετά το συμβάν δεν σημειώθηκε καμία σύλληψη, αφού οι δράστες φρόντισαν να διαφύγουν μέσα στον πανικό, ωστόσο η αστυνομία δήλωσε ότι υπάρχουν ύποπτοι.

Μέσω twitter η αστυνομία ανέφερε δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ένοπλος να μπήκε στο κλαμπ και να άρχισε να πυροβολεί. Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι ότι ξέσπασε διαμάχη και ένας από τους θαμώνες άνοιξε πυρ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης