Φρίκη στην Αυστραλία: Σκότωσαν καγκουρό και του έβαλαν να κρατά ένα ελληνικό ούζο

Φρίκη στην Αυστραλία: Σκότωσαν καγκουρό και του έβαλαν να κρατά ένα ελληνικό ούζο

Το νεκρό ζώο εντοπίστηκε βορειοανατολικά της Μελβούρνης από έναν περαστικό - Είχε πυροβολήθηκε τουλάχιστον 3 φορές πριν τοποθετηθεί στην καρέκλα 
 

Φρίκη στην Αυστραλία: Σκότωσαν καγκουρό και του έβαλαν να κρατά ένα ελληνικό ούζο
Φρίκη και αποστροφή προκαλεί η φωτογραφία ενός νεκρού καγκουρό που βρέθηκε, δεμένο πάνω σε μια καρέκλα στην άκρη κεντρικού δρόμου της Μελβούρνης.   

Οι ανεγκέφαλοι που έκαναν αυτή την πράξη έντυσαν μάλιστα το καγκουρό με ένα σάλι με λεοπάρ σχέδιο, ενώ στα χέρια του κάποιος τοποθέτησε ένα μπουκάλι ελληνικού «Ούζου 12».  

Κλείσιμο

Πηγή φωτογραφίας: www2.delwp.vic.gov.au 

Το νεκρό ζώο εντοπίστηκε βορειοανατολικά της Μελβούρνης από έναν περαστικό και φαίνεται πως αιτία θανάτου ήταν αιμορραγία που προκλήθηκε από σφαίρες πυροβόλου όπλου.  

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής του Τμήματος Περιβάλλοντος, Γης, Υδάτων και Σχεδιασμού της πολιτείας Βικτώρια, Μάικ Σβερνς «το καγκουρό πυροβολήθηκε τουλάχιστον 3 φορές πριν τοποθετηθεί στην καρέκλα», συμπληρώνοντας πως πρόκειται για «μια πραγματικά φρικτή και ανήθικη συμπεριφορά».  

«Σίγουρα θα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να τοποθετηθεί το καγκουρό σε αυτή την θέση στην άκρη του δρόμου και είμαστε σίγουροι πως κάποιος έχει δει κάτι, δεδομένης της κυκλοφορίας».

Δείτε βίντεο:
Αυστραλία: Σκότωσαν καγκουρό και του έβαλαν να κρατά ένα ελληνικό ούζο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης