Επίθεση στο Λονδίνο: Γάλλος ο ένας εκ των επτά νεκρών
«Ένας συμπατριώτης μας αγνοείται», συμπλήρωσε ο Γάλλος υπουργός
Ένας Γάλλος σκοτώθηκε στην επίθεση στο Λονδίνο και άλλοι επτά νοσηλεύονται, γνωστοποίησε σήμερα από την Τύνιδα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν Ιβ Λεντριάν.
Αναφερόμενος στον απολογισμό της επίθεσης με τους 7 νεκρούς το Σάββατο το βράδυ στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, ο Λεντριάν έκανε λόγο, σχετικά με τα θύματα από τη Γαλλία, για «ένα νεκρό και επτά τραυματίες που νοσηλεύονται, τέσσερις εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση».
«Ένας συμπατριώτης μας αγνοείται» συμπλήρωσε ο Γάλλος υπουργός.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.