Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos υποστηρίζει σε βίντεο την... παιδοφιλία

Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos υποστηρίζει σε βίντεο την... παιδοφιλία

Ο αμφιλεγόμενος συντάκτης του Breitbart δεν σταματά να προκαλεί - Κάνει λόγο για «συναινετικές σχέσεις» 13χρονων παιδιών με 28χρονους!

Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos υποστηρίζει σε βίντεο την... παιδοφιλία
Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα επιχειρεί τις τελευταίες ώρες ο Milo Yiannopoulos, το ακροδεξιό τρολ του ιστότοπου Breitbart, μετά από δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να «δικαιολογεί» τις σχέσεις ενηλίκων με 13χρονα αγόρια και κορίτσια.

Το επίμαχο βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, λίγες μόνο ώρες αφότου ανακοινώθηκε η παρουσία του Yiannopoulos στο φετινό συνέδριο CPAC, ως ομιλητής της Αμερικανικής Ένωσης Συντηρητικών (ACU).


Υπενθυμίζεται ότι, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η προγραμματισμένη ομιλία του Ελληνοβρετανού στο Μπέρκλεϊ είχε ακυρωθεί, μετά από βίαιες διαδηλώσεις που ξέσπασαν στην πανεπιστημιούπολη από επικριτές του. Στο απόσπασμα από το podcast που έχει προκαλέσει τον σάλο, ο συντάκτης του Breitbart εξηγεί ότι ο ίδιος θεωρεί παιδεραστές μόνο τους ενήλικες που έλκονται σεξουαλικά από παιδιά που δεν έχουν φτάσει στην εφηβεία.

Σύμφωνα με την άποψή του, οι έφηβοι ακόμα και κάτω των 16 ετών είναι απολύτως ικανοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους όσον αφορά στη σεξουαλική δραστηριότητα με μεγαλύτερους. Σύμφωνα με τη νομοθεσία των περισσότερων χωρών, τα άτομα κάτω των 16 ετών δεν θεωρούνται αρκετά ώριμα για να συναινέσουν στη σεξουαλική πράξη.

Κλείσιμο


 
«Έχουμε φάει κόλλημα με τις υποθέσεις της σεξουαλικής κακοποίησης» αναφέρει ο Yiannopoulos στο βίντεο, συμπληρώνοντας ότι μερικοί έφηβοι είναι αρκετά ώριμοι για να αποφασίσουν εάν θα συναινέσουν ή όχι στην σεξουαλική πράξη. «Σε αυτήν την κατηγορία ατόμων συγκαταλέγομαι και εγώ», αναφέρει το διάσημο τρολ της alt-right, εξηγώντας ότι, στον κόσμο των ομοφυλοφίλων, αυτό είναι σίγουρα πιο συνηθισμένο. Κάποια στιγμή, ο Yiannopoulos αναφέρεται και πιο συγκεκριμένα στην πιθανότητα σχέσης ανάμεσα σε έναν 13χρονο και έναν 28χρονο ή 28χρονο, λέγοντας κυνικά ότι «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, με την πλήρη συναίνεση και των δύο πλευρών».


Η έννοια της ηλικίας συναίνεσης είναι τελείως «αυθαίρετη» και «καταπιεστική», εξηγεί το τρολ, λέγοντας ότι οι άνθρωποι είναι «περίπλοκα, σύνθετα όντα» και για αυτό δεν μπορούν να ισχύουν για όλους οι ίδιοι κανόνες. «Μερικές από τις σχέσεις μεταξύ νεαρών αγοριών και μεγαλύτερων ανδρών, βοηθούν αυτά τα νέα παιδιά να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι, τους παρέχουν ασφάλεια, αγάπη και σιγουριά τη στιγμή που δυσκολεύονται ακόμα και να μιλήσουν στους γονείς τους», συμπληρώνει ο Yiannopoulos.

Σε αυτό το σημείο, παρεμβαίνει ένας από τους συνομιλητές του για να προσθέσει, ελαφρώς σοκαρισμένος, «συγγνώμη, αλλά αυτό μου θυμίζει περιπτώσεις κακοποίησης αγοριών από ιερείς», για να λάβει την εξής... αδιανόητη απάντηση από τον Yiannopoulos: «Ξέρεις κάτι; Είμαι ευγνώμων στον πάτερ Μάικλ, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα μάθει να παίρνω τόσο καλή π**α».


 Δείτε το επίμαχο απόσπασμα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης