Milo Yiannopoulos για τα επεισόδια στο Μπέρκλεϊ: Η Αριστερά δεν ανέχεται όποιον διαφωνεί

Milo Yiannopoulos για τα επεισόδια στο Μπέρκλεϊ: Η Αριστερά δεν ανέχεται όποιον διαφωνεί

Εδώ και 30 χρόνια η Αριστερά κάνει μπούλινγκ σε ανθρώπους για να σιωπήσουν, είπε - Με είδαν σαν τον Ντόναλντ Τραμπ μάλλον και θέλησαν να επιτεθούν, δήλωσε ο υπεύθυνος της ακροδεξιάς ηλεκτρονικής σελίδας ειδήσεων “Breibart News,

Milo Yiannopoulos για τα επεισόδια στο Μπέρκλεϊ: Η Αριστερά δεν ανέχεται όποιον διαφωνεί
Η Αριστερά δεν ανέχεται όποιον διαφωνεί μαζί της, σχολίασε ο ο υπεύθυνος της ακροδεξιάς ηλεκτρονικής σελίδας ειδήσεων “Breibart News,” Milo Yannopoulos, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX News για τα επεισόδια στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ, όπου τελικά ακυρώθηκε προγραμματισμένη ομιλία του
.

«Πολύ ειρωνική και τελικά αυτο-καταστροφική για την κοινωνική δικαιοσύνη της Αριστεράς» είπε ο Γιαννόπουλος πως ήταν η ακύρωση. «Κανενός η ασφάλεια δεν απειλείται από την διαφορετική άποψη», υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας πως τα πανεπιστήμια συνήθως επιτρέπουν τέτοιες εκδηλώσεις και καμιά φορά τις ενθαρρύνουν. 

Κλείσιμο
Ο Μίλων Γιαννόπουλος, 32χρονος γνωστός ως «τρολ», τον οποίο μάλιστα διέγραψε δια παντός το Twitter και υποστηρικτής του νέου αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως κατά την εκτίμησή του, ο ίδιος ο πρόεδρος ήταν ο στόχος των διαδηλωτών: «Ενοχλώ τις φεμινίστριες και τους τύπους του "Black Lives Matter" πιθανότατα τόσο όσο και ο ίδιος ο Τραμπ, ειδικά στα πανεπιστήμια. Οπότε, κυνήγησαν το "επόμενο καλύτερο" που βρήκαν, πιστεύοντας πως μπορούν να με τρομάξουν. Λοιπόν, δεν με τρομάζουν και θα συνεχίσω να δίνω ομιλίες στα πανεπιστήμια μέχρι να πεθάνω», είπε.

«Δεν θέλουν να συζητάμε γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν. Δεν είναι υπέρ τους τα δεδομένα και εδώ και 30 χρόνια η Αριστερά κάνει μπούλινγκ σε ανθρώπους για να σιωπήσουν, βρίζοντάς τους, τόσο που εκείνη έχει ξεχάσει να συζητά», κατέληξε ο Γιαννόπουλος. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης