Έφοδοι σε σπίτια στις Βρυξέλλες - Προσαγωγές για την τρομοκρατία

Έφοδοι σε σπίτια στις Βρυξέλλες - Προσαγωγές για την τρομοκρατία

Η περιοχή όπου έγιναν οι έφοδοι αποκλείστηκε για αρκετές ώρες και δεν επιτρεπόταν η κίνηση οχημάτων ενώ ήταν ορατές μονάδες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας

Έφοδοι σε σπίτια στις Βρυξέλλες - Προσαγωγές για την τρομοκρατία
Βέλγοι αστυνομικοί προσήγαγαν τρία πρόσωπα για ανάκριση έπειτα από εφόδους σε σπίτια στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο μιας αντιτρομοκρατικής έρευνας, δήλωσαν εισαγγελείς χθες, Σάββατο.

Οι έρευνες διεξήχθησαν στη συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών, που έχει προσελκύσει διεθνή προσοχή καθώς εκεί ζούσαν οι δράστες της επίθεσης του Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι, όπου έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι. Την ευθύνη για εκείνη την επίθεση ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Κλείσιμο


«Οι έφοδοι διεξήχθησαν στο πλαίσιο μιας έρευνας της εισαγγελίας των Βρυξελλών», εξήγησε μια εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών. «Αν δεν βρέθηκε κάτι αξιοσημείωτο, τρεις άνθρωποι προσήχθησαν για ανάκριση».

Η περιοχή όπου έγιναν οι έφοδοι αποκλείστηκε για αρκετές ώρες και δεν επιτρεπόταν η κίνηση οχημάτων ενώ ήταν ορατές μονάδες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας με πολυβόλα που επιχειρούσαν, διαπίστωσε δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης