Τουρκία: Εργαζόμενος υπεραστικού λεωφορείου αυνανίστηκε πάνω σε κοιμισμένη επιβάτιδα

Τουρκία: Εργαζόμενος υπεραστικού λεωφορείου αυνανίστηκε πάνω σε κοιμισμένη επιβάτιδα

«Μπήκα στον πειρασμό να το κάνω και το έκανα», είπε ο υπάλληλος της εταιρείας αφού ομολόγησε την πράξη του

Τουρκία: Εργαζόμενος υπεραστικού λεωφορείου αυνανίστηκε πάνω σε κοιμισμένη επιβάτιδα
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε σήμερα η τουρκική εταιρεία υπεραστικών λεωφορείων Metro Turizm, μετά από την ομολογία ενός εργαζομένου της ότι αυνανίστηκε πάνω σε μία κοιμισμένη επιβάτιδα, κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

«Μπήκα στον πειρασμό να το κάνω και το έκανα», φέρεται να είπε - σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet - ο υπάλληλος της εταιρείας, η δουλειά του οποίου είναι να εξυπηρετεί τους πελάτες και να βοηθά τον οδηγό του υπεραστικού λεωφορείου σε ο,τιδήποτε χρειαστεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας αρχικά αρνούνταν την πράξη του, ωστόσο αποφάσισε να ομολογήσει όταν η εταιρεία τον απείλησε ότι θα έστελνε τα «βιολογικά πειστήρια»  που βρέθηκαν πάνω στα ρούχα της καταγγέλλουσας για ανάλυση, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Κλείσιμο
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία το τελευταίο 24ωρο, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η καταγγελία του θύματος, μιας γυναίκας που έχει γίνει γνωστή μόνο με τα αρχικά της (CG). Η εταιρεία είχε εκφράσει αρχικά τις αμφιβολίες της ότι το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε όντως χώρα. «Στην αρχή, δεν το θεωρήσαμε δυνατό. Ακουγόταν σουρεαλιστικό, επειδή δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα λεωφορείο γεμάτο ανθρώπους», δήλωσε στην Hurriyet ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, τονίζοντας ωστόσο ότι τώρα ο όμιλος είναι έτοιμος να προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την τιμωρία του δράστη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης