Τραγικός θάνατος τρίχρονου κοριτσιού στη Γαλλία - Πνίγηκε από παιχνίδι σε αβγό Kinder

Τραγικός θάνατος τρίχρονου κοριτσιού στη Γαλλία - Πνίγηκε από παιχνίδι σε αβγό Kinder

Οι διασώστες κατάφεραν να την επαναφέρουν προσωρινά στη ζωή, ωστόσο ο εγκέφαλός της είχε πληγεί ανεπανόρθωτα από την έλλειψη οξυγόνου - Το συγκεκριμένο προϊόν έχει απαγορευτεί στις ΗΠΑ καθώς θεωρείται επικίνδυνο για νήπια

Τραγικός θάνατος τρίχρονου κοριτσιού στη Γαλλία - Πνίγηκε από παιχνίδι σε αβγό Kinder
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι στη Γαλλία, το οποίο πνίγηκε από το παιχνιδάκι που βρισκόταν μέσα στο αβγό Kinder το οποίο της είχε αγοράσει η μαμά της.

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, η μικρή βρισκόταν με τη μητέρα της στο προάστιο Saing-Elix-le-Château στην Τουλούζη όταν συνέβη το μοιραίο. Οι αρχές πιστεύουν ότι η μικρή έβαλε το παιχνίδι (κάποιου είδους αυτοκινητάκι) που βρήκε μέσα στο αβγό Kinder στο στόμα της και στη συνέχεια αυτό έφραξε τον αεραγωγό της εμποδίζοντάς τη να αναπνεύσει.

Οι διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο κατάφεραν να επαναφέρουν προσωρινά το κοριτσάκι στη ζωή, όμως η μικρή εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο καθώς το εγκέφαλός της είχε πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη από έλλειψη οξυγόνου.

Κλείσιμο
Τα σοκολατένια αβγά Kinder Έκπληξη που παράγει η εταιρεία Ferrero είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα στα παιδιά σε πολλές χώρες, εξαιτίας του «δώρου» που κρύβουν στο εσωτερικό τους, το οποίο περιέχεται μέσα σε μια πλαστική κάψουλα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν οδηγίες που προειδοποιούν τους γονείς ότι τα παιχνίδια, λόγω του μικρού τους μεγέθους, είναι επικίνδυνα για παιδιά μέχρι και τριών ετών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τα αβγά Kinder Έκπληξη έχουν απαγορευθεί στις ΗΠΑ, μαζί με διάφορα άλλα προϊόντα που περιέχουν παιχνίδια, καθώς πιστεύεται ότι παρουσιάζουν υψηλό κίνδυνο για τα νήπια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης