Ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου: Γυναίκες βάζουν... γκολ μόνο με τα εσώρουχά τους
Ο αγώνας με τα εσώρουχα θα δοθεί στις 23 Δεκεμβρίου και όπως είναι φυσικό αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω του
Ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου οι παίκτριες προσπαθούν να βάλουν γκολ φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.
Η Gemma Hughes είναι η ιδρύτρια του Lingerie Football League όπου οι παίκτριες τρέχουν στο γρασίδι φορώντας μόνο ένα σλιπάκι και έναν στηθόδεσμο.
Κλείσιμο
Η ίδια πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα απογειωθεί η ομάδα αφού θα καταφέρει να προσελκύσει περισσότερες χορηγίες.
«Είμαι 23 χρονών και δεν θέλω να περιμένω άλλα 20 χρόνια για να δω να βγάζει χρήματα η ομάδα», λέει χαρακτηριστικά και τονίζει: «Ξέρουμε ότι αυτό είναι σκανδαλώδες, ξέρουμε ότι είναι αμφιλεγόμενο, αλλά θα στραφεί πάνω μας η προσοχή των μέσων ενημέρωσης και πρόκειται να πουλήσουμε εισιτήρια».
Όπως λέει σκοπός δεν ήταν οι γυναίκες να μοιάζουν ωραίες και σέξι και φέρνει παράδειγμα το τένις όπου οι αθλήτριες δείχνουν πολύ ωραίες φορώντας τα ρούχα τους.
Ο αγώνας με τα εσώρουχα θα δοθεί στις 23 Δεκεμβρίου και όπως είναι φυσικό αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα