Κολομβία: Αστυνομικίνα πέρασε χειροπέδες σε αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών και... φωτογραφήθηκαν γυμνές!

Κολομβία: Αστυνομικίνα πέρασε χειροπέδες σε αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών και... φωτογραφήθηκαν γυμνές!

Οι αισθησιακές φωτογραφίες στο περιοδικό «Soho» έχουν ως πρωταγωνίστριες την αρχηγό ενός καρτέλ ναρκωτικών και την αστυνομικίνα που την κυνηγούσε επί χρόνια!

Κολομβία: Αστυνομικίνα πέρασε χειροπέδες σε αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών και... φωτογραφήθηκαν γυμνές!
Μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία (ως κόνσεπτ) και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ως αισθησιακό αποτέλεσμα, δημοσιεύει το περιοδικό Soho της Κολομβίας. Στις εικόνες βλέπουμε δύο όμορφες λατίνες, οι οποίες έχουν μία μεγάλη ιστορία πίσω τους.

Η Ana Pacheco (η εντελώς γυμνή), η οποία ανήκε για χρόνια στο κίνημα FARC και ήταν αρχηγός ενός από τα καρτέλ των ναρκωτικών της χώρας, φωτογραφίζεται μαζί με την πρώην αστυνομικίνα Isabel Londono (με τα εσώρουχα) η οποία πέρασε επί πολλά χρόνια στην υπηρεσία της κυνηγώντας την Ana.

Oι δύο ορκισμένες εχθροί για πάρα πολλά χρόνια, παράτησαν τα όπλα και τα μίση και το έριξαν στις φωτογραφίσεις. Με την καθοδήγηση των ανθρώπων του περιοδικού έκαναν άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, στην οποία όπως υποστηρίζουν θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα στους ανθρώπους της χώρας για την απάλειψη των συγκρούσεων, και την επίτευξη της ειρήνης ανάμεσα στις πολλές ομάδες που συγκρούονται για ναρκωτικά -και όχι μόνο- στην Κολομβία.


Κλείσιμο

Και οι δύο δήλωσαν ότι στην αρχή δίστασαν με την πρόταση του περιοδικού, όμως στο τέλος αποδέχτηκαν να το κάνουν, και πλέον νιώθουν περήφανες για αυτό. Κυρίως γιατί έκαναν κάτι σημαντικό για την χώρα τους και για την επίτευξη της ειρήνευσης σε μεγάλα κομμάτια της Κολομβίας που κυριαρχεί η παραβατικότητα και ο πόλεμος των ναρκωτικών.

Σε ότι μας αφορά πάντως, δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουν να κάνουν κάτι για την ειρήνη των Κολομβιανών. Για τα μάτια τους πάντως σίγουρα έκαναν ήδη πολλά...























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης