Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση ενόπλου σε παραλία ξενοδοχείου, κοντά στην πόλη Σους της Τυνησίας, με ανάρτησή της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
«Ο αδελφός μας, ο στρατιώτης του Χαλιφάτου Αμπού Γεχία Αλ Καϊρούνι, πέτυχε τον στόχο του στο ξενοδοχείο παρά τα μέτρα ασφαλείας», ανέφερε το Ι.Κ.
Η τζιχαντιστική οργάνωση πρόσθεσε ότι η επίθεση είχε στόχο ένα «πορνείο» και αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 40 «άπιστοι».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.