Έκανε σεξ με τον σκύλο της γυναίκας του επειδή εκείνη... δεν του έδινε σημασία

Έκανε σεξ με τον σκύλο της γυναίκας του επειδή εκείνη... δεν του έδινε σημασία

Πώς ανακάλυψε η σύζυγος του 39χρονου την φρικιαστική πράξη του

Έκανε σεξ με τον σκύλο της γυναίκας του επειδή εκείνη... δεν του έδινε σημασία
Ο 39χρονος Jonathan Edward Medley, από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, είχε ένα παράπονο, σύμφωνα με την αστυνομία, που τον συνέλαβε. Η σύζυγός του έδινε μεγαλύτερη σημασία στον σκύλο της, ένα χαριτωμένο Σιχ Τσου δύο ετών, από ό,τι σε εκείνον.



Κλείσιμο
Για να εκδικηθεί την σύζυγό του ο Medley βίαζε επανειλημμένα το σκυλί ενώ η σύζυγός του πίστευε ότι η παράξενη συμπεριφορά του οφειλόταν στην σχέση του με άλλη γυναίκα. Εξαιτίας της υποψίας της η σύζυγος του Medley έκρυψε μέσα στο σπίτι τους συσκευή καταγραφής ήχου, προφανώς για να ακούσει κάποια «ιδιαίτερη» τηλεφωνική συνομιλία, αλλά αντί αυτού, άκουσε τον σύζυγό της να κάνει σεξ με τον σκύλο της!

Ο Ricky Morgan, από την αστυνομία της Αλαμπάμα, δήλωσε ότι ο 39χρονος άνδρας ανέφερε ότι ήταν έξαλλος με την γυναίκα του, επειδή έδινε μεγαλύτερη σημασία στον σκύλο της από ό,τι στον σύζυγό της και θέλησε να την εκδικηθεί κάνοντας σεξ με τον σκύλο της.

Ο άνδρας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση 535 δολάρια. Ο Medley θα δικαστεί με την κατηγορία της βάναυσης μεταχείρισης ζώου, που σύμφωνα με τον νόμο στην Αλαμπάμα είναι πλημμέλημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης