Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για να υποδεχθεί τον ετήσιο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στην αυστριακή πρωτεύουσα στις 23 Μαΐου, η Βιέννη αποφάσισε να βάλει τα καλά της και να δείξει σε όλον τον πλανήτη το προοδευτικό της πρόσωπο.
Δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες στους δρόμους της πόλης έχουν αντικαταστήσει τον «Σταμάτη» και τον «Γρηγόρη» με φιγούρες γκέι ζευγαριών που εμφανίζονται να περπατούν ή να στέκονται μαζί χεράκι-χεράκι με μία καρδιά ανάμεσά τους.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Φωτισμού της πόλης, η συγκεκριμένη καμπάνια έχει ως σκοπό να παρουσιάσει τη Βιέννη ως μία ανοιχτόμυαλη πόλη αλλά και αυξήσει την ασφάλεια στους δρόμους, αφού οι πρωτότυπες φιγούρες προσελκύουν την προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των πεζών.
Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, που κλείνει φέτος τα 60 του χρόνια, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο διεθνές γκέι κοινό. Το γεγονός δε ότι πέρυσι είχε αναδειχθεί νικήτρια η Κοντσίτα Βουρστ, μία drag περσόνα με γυναικεία εμφάνιση και μούσι, κάνει ακόμα πιο σημαντική τη φετινή διοργάνωση για το κίνημα LGBT.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.