Ιταλία: Επιβάτες λεωφορείου προπηλάκισαν Αφρικανή νομίζοντας ότι έχει... Έμπολα

Ιταλία: Επιβάτες λεωφορείου προπηλάκισαν Αφρικανή νομίζοντας ότι έχει... Έμπολα

«Φύγε, θα με κολλήσεις Έμπολα», είπε στη νεαρή γυναίκα μία μαθήτρια - Ομάδα ανδρών χτύπησαν την 26χρονη από τη Γουινέα αναγκάζοντάς την να κατέβει από το λεωφορείο

Ιταλία: Επιβάτες λεωφορείου προπηλάκισαν Αφρικανή νομίζοντας ότι έχει... Έμπολα
Επεισοδιακή αποδείχθηκε η επιστροφή στο σπίτι για μία νεαρή γυναίκα από τη Γουινέα, η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση την ώρα που επέβαινε σε λεωφορείο της Ρώμης, όπου ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Φαταομάτα Σομπάρε, καθόταν στη θέση της όταν μία 13χρονη μαθήτρια με τις φίλες της την έσπρωξε λέγοντας της: «Φύγε, θα με κολλήσεις Έμπολα». Τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το λεωφορείο, το οποίο στο μεταξύ είχε φτάσει στον τερματικό σταθμό στην περιοχή Γκρότε Τσελόνι, τα κορίτσια συνέχισαν να την προπηλακίζουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Messaggero το περιστατικό πήρε ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις, όταν συγγενείς των κοριτσιών που τα περίμεναν στη στάση άρχισαν να χτυπούν τη γυναίκα σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα.

Κλείσιμο
Μετά τις πρώτες γροθιές που δέχθηκε η Σομπάρε από τους δύο άνδρες, επενέβησαν αστυνομικοί για να επαναφέρουν την τάξη, ενώ η 26χρονη μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα ελαφρά ευτυχώς τραύματά της.

«Μου είπαν ότι έχω Έμπολα και ότι πρέπει να κατέβω από το λεωφορείο», δήλωσε η ίδια, η οποία όπως έγινε γνωστό από τον Ιταλό σύντροφό της με τον οποίο συζεί, θα κινηθεί δικαστικά κατά των ανδρών που τη χτύπησαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης