Οι συνάνθρωποί του, του έδωσαν πίσω... το μισό του κρανίο!

Οι συνάνθρωποί του, του έδωσαν πίσω... το μισό του κρανίο!

Ο 24χρονος Elvis Romeo Lingura, από τη Ρουμανία είχε ένα φοβερό ατύχημα, όταν έπεσε από σκαλωσιά πριν ένα χρόνο. Μετά το ατύχημα ο άνδρας είχε χάσει το μισό του κρανίο και χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση...

Οι συνάνθρωποί του, του έδωσαν πίσω... το μισό του κρανίο!
Ένας 24χρονος εργάτης από την Ρουμανία έπεσε πριν ένα χρόνο από σκαλωσιά, ύψους δύο μέτρων και έσπασε το μισό του κρανίο. Ο νεαρός άντρας χρειαζόταν άμεσα επανορθωτική χειρουργική επέμβαση, αλλά το κόστος των χιλίων ευρώ ήταν για εκείνον απαγορευτικό.

Ένας δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα ανέδειξε το πρόβλημα του νεαρού εργάτη και δωρητές από όλη την χώρα έσπευσαν να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσόν προκειμένου να γίνει η αναγκαία χειρουργική επέμβαση στον εργάτη.

Σημειώνεται, ότι ο Elvis ήταν τόσο απελπισμένος που είχε καταφύγει στην επαιτεία προκειμένου να συγκεντρώσει το αναγκαίο ποσόν και να χειρουργηθεί.

Κλείσιμο
Τώρα, μετά την επανορθωτική επέμβαση ο 24χρονος δηλώνει ευτυχισμένος και ευχαριστεί δημοσίως μέσω του Τύπου τους ανθρώπους που μάζεψαν χρήματα για την επέμβασή του, αλλά και τους γιατρούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης