Βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της για να βοηθήσει την οικογένειά της

Βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της για να βοηθήσει την οικογένειά της

Η 21χρονη Κάθριν Στόουν παρόλο που εργάζεται σε νόμιμο οίκο ανοχής στη Νεβάδα είναι η μόνη που είναι παρθένα

Βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της για να βοηθήσει την οικογένειά της
Η Κάθριν Στόουν είναι μια από τις 20 γυναίκες που εργάζονται σε νόμιμο οίκο ανοχής στη Νεβάδα και είναι η μόνη που εξακολουθεί να είναι παρθένα. Η 21χρονη ζει εκεί από τον περασμένο Μάιο μαθαίνει τα κόλπα του σεξ και πως να ψυχαγωγεί τους πελάτες αλλά το μόνο που δεν κάνει είναι να έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους. 

Η ίδια ανακοίνωσε πως αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της για 400.000 δολάρια. Μάλιστα ο όρος που θέτει είναι πως θα την «πουλήσει» σε κάποιον εκλεκτό. Η νεαρή κοπέλα πήρε αυτή την απόφαση γιατί θέλει με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. 

Τον Δεκέμβριο του 2014 σε μια πυρκαγιά καταστράφηκε το σπίτι της οικογένειας ολοσχερώς. Το χειρότερο ήταν πως το οίκημα ήταν ανασφάλιστο. Η Στόουν και η οικογένειά της μετακόμισαν σε συγγενείς για οκτώ μήνες και έκτοτε παλεύουν να σταθούν τα πόδια τους. 

Κλείσιμο
Η Κάθριν θέλει να πάρει το ποσό αυτό για να βοηθήσει την οικογένειά της να ξαναχτίσει το σπίτι της. Η Στόουν παραδειγματίστηκε από την ιστορία της Νάταλι Ντίλαν η οποία επιχείρησε να πουλήσει την παρθενιά της το 2008 για να μαζέψει χρήματα για το κολέγιο. Μάλιστα είχε στείλει επιστολή σε ένα ιδιοκτήτη που είχε στην κατοχή του με νόμιμη άδεια επτά οίκους ανοχής. 

«Περιμένω έναν άνδρα για τον οποίο θα αισθανθώ κάποιου είδους δέσιμο οπότε η εμπειρία και για τους δυο μας θα είναι μοναδική. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω τι θα κάνω με το σώμα μου. Και με τις τόσο μεγάλες οικονομικές δυσκολίες με κατηγορείτε; Οι άνθρωποι λένε ότι το κάνουν για την αγάπη. Αν το σκεφτείς και εγώ το κάνω γιατί αγαπάω την οικογένειά μου», είπε η Κάθριν Στόουν.

Η Νεβάδα είναι η μόνη πολιτεία στις ΗΠΑ που η πορνεία είναι νόμιμη. 

Δείτε βίντεο: Νεβάδα: Παρθένα… αξίας 400.000 δολαρίων!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης