Ένας «Βασιλιάς», σαν τον ηγέτη των Λέικερς, πρέπει να μένει και σε... βασιλικό παλάτι.
Ο ΛεΜπρόν ξόδεψε περίπου 23 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το 2017 μια υπερπολυτελή βίλα στο Λος Άντζελες, βάζοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά τότε ότι θα φύγει από τους Καβαλίερς, και σίγουρα περνάει... ζωή και κότα στην καραντίνα.
Η εν λόγω έπαυλη βρίσκεται στο Μπρέντγουντ και είναι το δεύτερο «σπίτι» του 35χρονου φόργουορντ, μετά από εκείνο στην γενέτειρά του, στο Άκρον του Οχάιο. Όταν έπαιζε στους Μαϊάμι Χιτ, είχε ακόμα ένα σπίτι στη Φλόριντα, το οποίο πούλησε για 13 εκατομμύρια δολάρια.
Η βίλα αποτελείται από τρία επίπεδα, οκτώ υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, ένα δωμάτιο - ντουλάπα και μια ιδιωτική αυλή, η δεύτερη μετά από αυτή που υπάρχει κεντρικά, κοντά στο σαλόνι, και διαθέτει 4 τζάκια. Η κουζίνα του είναι φτιαγμένη από γαλλική δρυ και μάρμαρο - και φυσικά έχει σεφ, για να του μαγειρεύει - ενώ και στο γραφείο του είναι έντονο το στοιχείο του ξύλου.
Το... highlight του σπιτιού είναι το μπαρ που είναι φτιαγμένο από τον πολύτιμο λίθο όνυχα, ενώ έχει και κελάρι για τα αγαπημένα του κρασιά.
Φυσικά δεν λείπουν το playroom, το γυμναστήριο, μια μίνι αίθουσα κινηματογράφου, αλλά κι ένα δωμάτιο ειδικό για τσιγάρα και πούρα.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ