Σοκ στην Εθνική Γερμανίας: Εκτός Euro ο Ρούντιγκερ!
Με μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Γερμανίας την Τρίτη (8/6), καθώς ο Γιόακιμ Λεβ είδε τον Αντόνιο Ρούντιγκερ να τίθεται νοκ-άουτ ενόψει Euro, αποχωρώντας με πρόβλημα στους χιαστούς
Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, καθώς στην πρώτη κιόλας προπόνηση της Γερμανίας επί γαλλικού εδάφους, ο κεντρικός αμυντικός αποχώρησε υποβασταζόμενος και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως έχει υποστεί ζημιά στους χιαστούς, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός Euro 2016
.
Ο αμυντικός της Ρόμα που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και βρισκόταν στο στόχαστρο της Τσέλσι βρέθηκε στο έδαφος, στην προσπάθεια του να διεκδικήσει μια μπαλιά μαζί με τον Μίλερ και δυστυχώς γι' αυτόν οι ανησυχίες των ανθρώπων των «πάντσερ» επιβεβαιώθηκαν.
Ο Γιόακιμ Λεβ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον αντικαταστάτη του, ωστόσο επικρατέστερος θεωρείται ο Τζόναθαν Τα της Λεβερκούζεν.
Κλείσιμο
Σάμι Κεντίρα και Ζερόμ Μπόατενγκ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος για προληπτικούς κυρίως λόγους και με τον Ματς Χούμελς να μη θεωρείται ακόμα 100% έτοιμος, ο προβληματισμός στη Γερμανία λίγο πριν από την εναρκτήρια αναμέτρηση της Κυριακής (12/6) κόντρα στην Ουκρανία.μεγαλώνει.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.