«Βούλιαξε» από κόσμο η Γκράβα στο «Antetokounbros Streetball Event»

«Βούλιαξε» από κόσμο η Γκράβα στο «Antetokounbros Streetball Event»

Μετά από τις δύο παρουσίες των αδερφών Αντετοκούνμπο σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, το «Antetokounbros Streetball Event» ήρθε να κλέψει τις εντυπώσεις και στην Αθήνα

«Βούλιαξε» από κόσμο η Γκράβα στο «Antetokounbros Streetball Event»
Κοσμοσυρροή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκράβα από το κάλεσμα του μπασκετμπολίστα του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο για παιχνίδι αναμέτρησης εναντίον της ομάδας του αδερφού του.

Μέσω του Facebook, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε κάλεσμα για το τρίτο Antetokounbros Streetball Event, που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκράβα.

Μετά από τις δύο παρουσίες των αδερφών Αντετοκούνμπο σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, το «Antetokounbros Streetball Event» ήρθε να κλέψει τις εντυπώσεις και στην Αθήνα, μάλιστα ο «Κούνμπο» τόνισε πως ο αδερφός του, Θανάσης αυτή την φορά θα είναι καλύτερος από τις προηγούμενες.

Κλείσιμο
Ο κόσμος αμέσως αγκάλιασε και απόλαυσε το όμορφο παιχνίδι που ήταν όλη την διάρκεια του αμφίρροπο και κρατούσε σε αγωνία τους θεατές. Ο κόσμος απόλαυσε το θέαμα των τρίποντων, των ασίστ και των καρφωμάτων των δυο ομάδων που συνεχώς η μια προσπαθούσε να ξεπεράσει την άλλη.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης