Μοιράστηκαν το βαθμό Καλλονή και Πλατανιάς

Μοιράστηκαν το βαθμό Καλλονή και Πλατανιάς

Θα μπορούσαν να είχαν πάρει και οι δύο τη νίκη, αλλά έφυγαν από το γήπεδο, παίρνοντας έναν βαθμό(0-0). Καλλονή και Πλατανιάς είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά πέταξαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν

Μοιράστηκαν το βαθμό Καλλονή και Πλατανιάς
Η Καλλονή είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και συνήθως καταφέρνει να κάνει από την αρχή το παιχνίδι. Όμως, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, μετά την ευκαιρία του Αντέγιο στο 2’, ο Πλατανιάς κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του. Οι παίκτες του Χριστόπουλου έκλεισαν τους χώρους στους αντιπάλους τους και με σωστή πίεση έκλεβαν μπάλες, με αποτέλεσμα να του νιώσει η άμυνα των γηπεδούχων σε αρκετές περιπτώσεις. 

Όπως στο 7’, όταν έγινε σέντρα από τα δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε ο Τόρες να φθάσει στην μπάλα. Πάντως, στα μέσα του ημιχρόνου λίγο έλειψε να γίνει το 1-0 από τον Λεοζίνιο, που έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ, όμως κόντραρε κάπου η μπάλα και κατέληξε κόρνερ. Η συγκεκριμένη φάση ήταν καρμπόν με το γκολ του Βραζιλιάνου κόντρα στον Παναθηναϊκό στην 3η αγωνιστική. 

Κλείσιμο
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η Καλλονή άρχισε ν ανεβάζει στροφές. Στην πρώτη φάση που έφτιαξε η Καλλονή στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ναβάρο, που βγήκε φάτσα με τον Ολιμπά τελείωσε πολύ άσχημα και… άψυχα τη φάση. 

Στο 54’ ο Αγκιλέρα βγήκε τετ α τετ με τον Χογκ, που έδιωξε την μπάλα, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση off-side. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Μυτιλήνης έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Καμαρά δεν μπόρεσε να σκοράρει από το μισό μέτρο, με την κεφαλιά που έπιασε, αλλά δεν είχε καλή ισορροπία.

Από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά το ματς έγινε κακό και οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές φαίνεται πως πιο πολύς μπέρδεψαν τους παίκτες τους, παρά τους βοήθησαν. Μάλιστα, φάνηκε ότι στο τελευταίο τέταρτο οι δύο ομάδες δεν είχαν καμία διάθεση για να πάρουν ρίσκα. Η Καλλονή έβλεπε πως αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που της έκατσαν, ήθελε πιο πολύ να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της. Από την άλλη ο Πλατανιάς, πατώντας κυρίως την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου «τσίμπησε» τον έναν βαθμό σε μια έδρα που όλες οι ομάδες, πλην του Λεβαδειακού έφυγαν ηττημένες. 


Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης