Ο φόβος του Έμπολα απέσυρε και την υποψηφιότητα της Αιγύπτου για το Κόπα Άφρικα
Στον αέρα η διοργάνωση που θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου
Την απόφαση της Αιγύπτου να αποσύρει την υποψηφιότητά της για να φιλοξενήσει το Κόπα Άφρικα του 2015 ανακοίνωσε ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας Καλέντ Αμπντέλ Αζίζ.
Σύμφωνα με αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης αφορμή αποτέλεσε η εξάπλωση του έμπολα.
Το τουρνουά θα έπρεπε να ξεκινήσει στο Μαρόκο στις 17 Ιανουαρίου και να διαρκέσει ως τις 8 Φεβρουαρίου 2015, αλλά τις τελευταίες ημέρες η «οικοδέσποινα» χώρα ζήτησε από την Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CAF) να αναβάλει ή να ακυρώσει τη διοργάνωση.
Η Αίγυπτος είχε εκδηλώσει τότε ενδιαφέρον, όπως η Γκάνα και η Νότια Αφρική, σήμερα όμως υπαναχώρησε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.