Βέροια-Ξάνθη: 3 - 2

Βέροια-Ξάνθη: 3 - 2

Ματσάρα στην Βέροια, η οποία προηγήθηκε 2-0, με την Ξάνθη να ισοφαρίζει σε 2-2, αλλά στο φινάλε οι γηπεδούχοι να παίρνουν το τρίποντο (3-2)!

Βέροια-Ξάνθη: 3 - 2
Στο πρώτο του ματς ως προπονητής της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ ο Γκρανέρο κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1... Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καντιμοίρης, στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Μαλόν, Βέρτζος, Αμαραντίδης και Κάλι, ενώ ο Βεργώνης ήταν ο κόφτης με τον Παυλίδη λίγο πιο μπροστά του. Πίσω από τον Κάμπορα που βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης, βρέθηκαν ο Βάσκες σε ρόλο επιτελικού μέσου με τον Μπεν αριστερά και τον Καλτσά στα δεξιά.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης, κατέβασε την ομάδα του με καθαρό 4-3-3. Στο τέρμα βρέθηκε ο Κυριακίδης, στην τετράδα της άμυνας οι Μπέρτος, Γούτας, Καρυπίδης και Ουάλας, ενώ στο χώρο του κέντρου η τριάδα αποτελούταν από τους Βασιλακάκη, Φλίσκα και Λουσέρο. Στην τριάδα της επίθεσης Σολτάνι και Ολιβέιρα ήταν στις πτέρυγες με τον Καπετάνο στην κορυφή.

Δυνατό ξεκίνημα και δίκαιο προβάδισμα για Βέροια

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ δυνατό ρυθμό από το πρώτο κι όλας λεπτό όταν ο Καρυπίδης με κεφαλιά μόλις στο 2' απείλησε τον Καντιμοίρη, με την μπάλα να περνάει άουτ. Από εκεί και πέρα η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες.\

Ωστόσο, ο Κυριακίδης είχε... κατεβάσει ρολά και όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων έπεφταν πάνω στον πολύ καλό γκολκίπερ της Ξάνθης. Πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 28', όταν ο Φλίσκας πρόλαβε τελευταία στιγμή στην μικρή περιοχή τον Βέρτζο πριν αυτός πλασάρει και παραχώρησε κόρνερ. Στο 32' ο Καλτσάς, που δημιουργούσε πολλά προβλήματα με τα στημένα του, εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά η μπάλα πέρασε απ' όλους έσκασε μπροστά στον Κυριακίδη ο οποίος και πάλι κατάφερε να σώσει.

Ο γκολκίπερ της Ξάνθης όμως δεν είχε απάντηση και στο 41', όταν ο Βεργώνης με ένα πανέμορφο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Κυριακίδη και δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης ανοίγοντας το σκορ για την Βέροια. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, κάτι που άξιζε η «βασίλισσα του Βορρά» που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Η Βέροια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως ουσιαστικά τελείωσε το πρώτο, διπλασιάζοντας τα τέρματά της με τον Μπεν. Στο 49' λοιπόν, ο Καλτσάς μετά από εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Μπεν ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και έδειχνε να κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του.


Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Κλείσιμο
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης