Στο ότι ο Ολυμπιακός άξιζε την ισοπαλία κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στάθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το Τσάμπιονς Λιγκ
Ο σκάουτερ και πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» απογοητεύτηκε από το τελικό αποτέλεσμα, όμως τόνισε ότι φάνηκε πως η Παρί έχει αξία ως ομάδα και πιστεύει πως μπορεί να προχωρήσει στη φετινή διοργάνωση.
Αναλυτικά: «Είμαι πολύ απογοητευμένος όχι για κανένα άλλον λόγο, αλλά γιατί πραγματικά αξίζαμε την ισοπαλία. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, όμως η Παρί έδειξε και πάλι τις προοπτικές και τις ικανότητες που έχει. Πέρυσι, θα μπορούσε να είχε αποκλείσει την Μπαρτσελόνα. Η Παρί μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη φέτος».
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.