Την συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περιθώριο του "Ακρόπολις" στην Αθήνα αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν.
Ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές, μίλησε στο S Sport (επίσημο μέσο της Euroleague στην Τουρκία) και σημείωσε ότι ο Γιάννης θαυμάζει το μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες του.
Όταν άκουσα αυτά ο Τούρκος τον κάλεσε όταν θα σταματήσει την καριέρα του στην Εφές.
«Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον.
Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA», είπε ο Αταμάν.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.