Γερμανίδες αθλήτριες ποζάρουν τόπλες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στέλουν το δικό τους μήνυμα

Γερμανίδες αθλήτριες ποζάρουν τόπλες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στέλουν το δικό τους μήνυμα

Τρεις αθλήτριες από τη Γερμανία πόζαραν τόπλες για το περιοδικό Playboy, στέλνοντας το δικό του κοινωνικό μήνυμα για την απελευθέρωση της σεξουαλικότητας των γυναικών

playboy34
Οι Γερμανίδες πρωταθλήτριες, Λίσα Ρίζιχ, Μαρία Πιετρούσκα και Αλεξάντρα Ντόνλ, φωτογραφήθηκαν γυμνόστηθες στο περιοδικό Playboy. Ο λόγος ωστόσο της τολμηρής φωτογράφησης τους δεν ήταν το να προβάλλουν το γυμνασμένο τους σώμα.

Απεναντίας με αυτή τους την κίνηση, λίγο πριν ταξιδέψουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως μια γυναίκα μπορεί να συνδυάζει διαφορετικούς ρόλους, απενοχοποιώντας την σεξουαλικότητα της.



Η Ρίζιχ, αθλήτρια του επί κοντώ που μάλιστα έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δήλωσε στο ανδρικό περιοδικό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας. Είχα πολύ διασκεδαστικά γυρίσματα. Σε ευχαριστώ, Playboy, που μου έδωσες την ευκαιρία να κοιτάξω τον εαυτό μου από άλλη γωνία. Οι γυναίκες μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν: να μιλούν ανοιχτά για σημαντικά θέματα τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εμφάνιση».

Κλείσιμο






Η κολυμβήτρια Μαρία Πιετρούσκα από την πλευρά της, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά. Είμαι περήφανη για την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες και να δείξω ομορφιά και ποικιλομορφία μεταξύ των γυναικών».








Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Οι ανεμβολίαστοι κουβαλάνε στα νησιά τον ιό - «Μάχη» με συνεχείς ελέγχους σε λιμάνια και αεροδρόμια

Καιρός: Κατεβαίνει στην Ελλάδα η «ψυχρή λίμνη» που χτύπησε τη Γερμανία - Καταιγίδες μετά τον καύσωνα

Take away: Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα - Τι θα ισχύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης