Βλάντα Ζιντσένκο: Η πανέμορφη Ουκρανή ρεπόρτερ που έχει «αναστατώσει» τον Γκουαρδιόλα

Βλάντα Ζιντσένκο: Η πανέμορφη Ουκρανή ρεπόρτερ που έχει «αναστατώσει» τον Γκουαρδιόλα

«Θύμα» της ομορφιάς της Ουκρανής καλλονής συντρόφου του Αλεξάντερ Ζιντσένκο, φαίνεται πως είναι και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα

zinchenko1
Τη γνωρίσαμε το 2019 όταν η Ουκρανία διέσυρε με 5-0 τη Σερβία για τα προκριματικά του Euro και μετά το παιχνίδι ο Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι ήταν πολύ ανεβασμένος. Τόσο που φίλησε στο μάγουλο on air, την πανέμορφη Ουκρανή ρεπόρτερ, Βλάντα Σένταν στην οποία έκανε δηλώσεις για την τηλεόραση.

zinchenko kiss beautiful reporter on live 😘😘😘


Το περιστατικό ωστόσο που εκτόξευσε τη δημοτικότητα της, ήταν η δριμεία κριτική που άσκησε στον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι μετά την περσινή ήττα-αποκλεισμό από τη Λιόν.

Συγκεκριμένα, η σέξι τηλεπαρουσιάστρια είχε πει: «Ίσως, δεν έχω δικαίωμα να το λέω, ίσως ο Ζιντσένκο μου το απαγορεύσει. Όμως, για να το πω κομψά και για να μην βρίσω, είναι τελείως λάθος του Γκουαρντιόλα…».

«Σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, με το να παρατάξει μια πειραματική ενδεκάδα είναι χαζομάρα. Δεν έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική όμως, σχετικά με το γιατί να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς;».

Όσον αφορά πάντως στον ίδιο τον Ζιντσένκο, είχε πει μετά το ματς σε ερώτηση για την τακτική του Γκουαρντιόλα ότι «είναι προκλητική ερώτηση, δεν έχω δικαίωμα να πω κάτι». Μάλιστα η υπόθεση φέρεται να πήρε τέτοια έκταση που ο Ουκρανός άσος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της συζύγου του την ημέρα του γάμου τους!
Κλείσιμο
0_Vlada-Sedan--Instagram

Σε πρόσφατη συνέντευξη της ωστόσο η καυτή αθλητικογράφος, αποκάλυψε και άλλες πτυχές της μεταξύ τους  «κόντρας», αναδεικνύοντας και την φοβερή αίσθηση του χιούμορ του τεχνικού των Πολιτών.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν τα 50α γενέθλια του Πεπ, όταν ο Αλεξάντερ θέλοντας να αστειευτεί, αφού του ευχήθηκε, του είπε: ''Έφτασες τα 50, γέρασες'' και τότε ο Πεπ με τον δικό του μοναδικό τρόπο του απάντησε: ''Άλεξ, το πιο σημαντικό για μένα είναι να αρέσω στην γυναίκα σου και όλα θα είναι εντάξει».


Ειδήσεις σήμερα:


Τζόκοβιτς: «Θα πάρω ποπ κορν και θα απολαύσω τον αγώνα του Τσιτσιπά»

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο για παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Champions League

Ομοσπονδία μπάσκετ: Κάλεσμα Λιόλιου σε συνυποψηφίους για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

Γουάντα Νάρα για Ικάρντι: «Τον κρατάω γιατί του μαγειρεύω ξημερώματα και είμαι… η καλύτερη στο κρεβάτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης