Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση

«Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση» υποστήριξε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση
Στο ενδεχόμενο εκλογών
ή ακόμα και
δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ
Κλείσιμο
Δημήτρης Σεβαστάκης.

«Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές λύσεις. Αυτές οι λύσεις οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας την Μεγάλη Τετάρτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αναζωπυρώνοντας τα σενάρια που θέλουν να εξετάζεται η προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση με το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.

Πιστός στη ρητορική της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «η συμφωνία σήμερα παραβιάζεται από τους ίδιους τους θεσμούς. Δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι».

Υποστήριξε, δε, ότι οι Θεσμοί έχουν ως στόχο «την πλήρη αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος». Δήλωσε, μάλιστα, «απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση». 

«Μία οικονομία η οποία έχει ανάγκη διαρκούς χρηματοδότησης είναι μία άρρωστη οικονομία χωρίς μέλλον» τόνισε κλείνοντας ο κύριος Σεβαστάκης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης