Μυλόπουλος: Εγώ και ο αδερφός μου θεωρηθήκαμε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση

Μυλόπουλος: Εγώ και ο αδερφός μου θεωρηθήκαμε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση

«Η αδερφική σχέση δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία» δηλώνει ο νέος πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» για τον αδερφό του που έγινε πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μυλόπουλος: Εγώ και ο αδερφός μου θεωρηθήκαμε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση
Μετά τις εντονότατες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του Νικήτα Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο αδερφός του Γιάννης Μυλόπουλος επιχειρεί να... δικαιολογήσει τους οικογενειακούς διορισμούς και προκαλεί για ακόμα μια φορά. 

Ο νέος πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» εκφράζει την άποψη ότι η «αδελφική σχέση δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία» και επισημαίνει ότι ο κάθε υπουργός επιλέγει τους πλέον ικανούς κατά την κρίση του ανθρώπους να στελεχώσουν τους κρατικούς οργανισμούς.

«Είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην 'Αττικό Μετρό', είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση» τονίζει ο κ. Μυλόπουλος και υπογραμμίζει: «Δεν διόρισα εγώ τον αδερφό μου». 

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM», και κληθείς να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ και Τραπεζών της Βουλής, ο πρώην πρύτανης στο ΑΠΘ χαρακτήρισε «απρόκλητη, άθλια και χυδαία» την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη, και «συκοφαντίες που έχουν κριθεί τελεσίδικα και έχουν καταπέσει από τα δικαστήρια» τις καταγγελίες του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης