Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα υπερψηφίσει τα αναποτελεσματικά και άδικα μέτρα

Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα υπερψηφίσει τα αναποτελεσματικά και άδικα μέτρα

«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα υπερψηφίσει τα οικονομικά αναποτελεσματικά και κοινωνικά άδικα μέτρα

Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα υπερψηφίσει τα αναποτελεσματικά και άδικα μέτρα
«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα υπερψηφίσει τα οικονομικά αναποτελεσματικά και κοινωνικά άδικα μέτρα που προέρχονται από την αδυναμία και σήμερα της κυβέρνησης να διαπραγματευθεί με αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επεσήμανε πως η χώρα μας παραμένει σε κατάσταση κρίσης και πως δεν έχει φανεί η διέξοδος από μια πορεία που υποβαθμίζει το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών και απειλεί την ίδια την επιβίωση ενός ευρέως φάσματος κοινωνικών στρωμάτων. 

«Η Δημοκρατική Αριστερά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταψηφίσει τα μέτρα υπερφορολόγησης των αγροτών που είναι πέρα και από ότι ισχύει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και αλλοιώνουν τον κοινοτικό ανταγωνισμό και είναι εκτός του κοινοτικού κεκτημένου. Θα καταψηφίσουμε αν έρθει το 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ένα μέτρο που ανακοινώθηκε ότι απλώς πάγωσε μέχρι τον προϋπολογισμό χωρίς να ανακοινωθεί καμία ρύθμιση για την αντικατάσταση του. Δεν θα επιτρέψουμε τις ομαδικές απολύσεις που θα είναι η ταφόπλακα για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα», πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
Τόνισε ακόμη ότι η χωρά χρειάζεται ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας και όχι να έρθει η κυβέρνηση και τα κόμματα και να υποβάλλουν στους επιχειρηματίες επενδυτικά σχέδια.

«Δουλειά της κυβέρνησης και των κομμάτων είναι να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα ώστε και επενδύσεις να γίνονται αλλά και αυτό να μη οδηγεί σε συνθήκες απαξίωσης των συνθηκών εργασίας», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης