Αίσχη Καμμένου από το βήμα της Βουλής: Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!

Αίσχη Καμμένου από το βήμα της Βουλής: Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!

Απίστευτη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ προς τον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο χαρακτήρισε βιβλιοπώλη μετά τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους

Αίσχη Καμμένου από το βήμα της Βουλής: Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!
Σε απίστευτες χυδαιότητες κατέφυγε για μια ακόμα φορά ο κ. Πάνος Καμμένος παραδίδοντας μαθήματα κοινοβουλευτικού υβρεολόγιου.

Με προκλητικά αλαζονικό ύφος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε  ένα ακόμα μαύρο δεκάλεπτο στην ιστορία της Ολομέλειας της Βουλής προχωρώντας σε τοποθέτηση που παραπέμπει σε... υπόγειο χαμαιτυπείο.


Κλείσιμο

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τη φράση που είχε πει και στο παρελθόν: «Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!» εννοώντας τη διαπραγματευτική στρατηγική της προηγούμενη κυβέρνησης με τους δανειστές.

Φράση που προκάλεσε όχι μόνο την οργή της αντιπολίτευσης αλλά και την έντονη δυσφορία αρκετών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνονται στην πράξη τι εστί αυτό που είχε παραδεχθεί προεκλογικά ο κ. Αλέξης Τσιπρας πως «με τον κ. Καμμένο μας χωρίζει πολιτιστική άβυσσος».

Η τοποθέτηση του κ Καμμένου  έρχεται λίγες ημέρες μετά το χυδαίο tweet του κ. Νίκου Νικολόπουλου που επιχειρούσε εκτός πολιτικού πλαισίου να προσβάλει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Η φράση του κ. Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που άρχισε να διαμαρτύρεται και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθύνθηκε στην κ. Κωνσταντοπούλου για να τον προστατεύσει.

Φυσικά η πρόεδρος της Βουλής δεν έχασε την ευκαιρία και «κάρφωσε» τον βουλευτή της ΝΔ αναφέροντας ότι «σας υπενθυμίζω ότι είναι συζήτηση πολιτικών αρχηγών. Θα σας παρεξηγήσουν».

Η ομιλία του κ. Καμμένου συνεχίστηκε με την ίδια ένταση και τους γνωστούς αήθεις χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ενώ σε άλλο σημείο ο κ. Καμμένος είπε πάλι προς τον κ. Γεωργιάδη «σταματήστε να ουρλιάζετε. Χάνετε ψήφους με τον τρόπο αυτό».




Ο κ. Καμμένος δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχίζοντας τις απρέπειες και τις προσβολές προς τους συναδέλφους του της αντιπολίτευσης, απευθύνθηκε στο Νικήτα Κακλαμάνη που σχολίαζε το θέμα του ΦΠΑ, με αισχρό υποννοούμενο:«Νόμιζα ότι ενδιαφέρεστε μόνο για τη Μύκονο», είπε, χωρίς να τον επαναφέρει κανείς στην τάξη...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης