ΠΑΣΟΚ: «Ακέφαλο» το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

ΠΑΣΟΚ: «Ακέφαλο» το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Βουλευτές επισημαίνουν πως το πανεπιστήμιο παραμένει χωρίς πρύτανη παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν διενεργηθεί οι εκλογές, με αποτέλεσμα να έχουν «μπλοκάρει» μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος

ΠΑΣΟΚ: «Ακέφαλο» το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας επισημαίνουν οι  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά.

Οι βουλευτές επισημαίνουν πως το πανεπιστήμιο παραμένει χωρίς πρύτανη παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν διενεργηθεί οι εκλογές, με αποτέλεσμα να έχουν «μπλοκάρει» μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.

Κλείσιμο
Εξηγούν πως μετά τη διαπίστωση όλων των προϋποθέσεων που θέτει ο σχετικός νόμος «διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη πρύτανη στις 25 Φεβρουαρίου 2015.  Πρύτανης εξελέγη ο κ. Αντώνης Τουρλιδάκης» προσθέτουν ωστόσο ότι «μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού του Πρύτανη».

Υποστηρίζουν πως «η ταχεία διεκπεραίωση των διαδικασιών για τον διορισμό και την συγκρότηση των οργάνων διοίκησης των ΑΕΙ είναι εξόχως σημαντική για την εύρυθμη και αποτελεσματική τους λειτουργία και την επιτυχή προώθηση του διοικητικού, διδακτικού και ερευνητικού τους έργου» και ρωτούν τον υπουργό « Για ποιον λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία διορισμού του νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας; Ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των διοικητικών διαδικασιών για το διορισμό;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης