Κοτζιάς για διορισμό εξαδέλφου Τσίπρα: Η συγγένεια θεωρείται κατακριτέα;

Κοτζιάς για διορισμό εξαδέλφου Τσίπρα: Η συγγένεια θεωρείται κατακριτέα;

«Δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου» διευκρινίζει ο υπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνοντας τον διορισμό του Γεωργίου Τσίπρα, εξαδέλφου του πρωθυπουργού, στο πολιτικό γραφείο του Νίκου Κοτζιά 

Κοτζιάς για διορισμό εξαδέλφου Τσίπρα: Η συγγένεια θεωρείται κατακριτέα;
«Δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου» λέει σε συνομιλητές του ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επιβεβαιώνοντας το διορισμό του Γεωργίου Τσίπρα, εξαδέλφου του πρωθυπουργού, στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού σε θέση ειδικού συμβούλου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. 

«Πόσο δημοκρατικό είναι να θεωρείται εκ των προτέρων η συγγένεια κατακριτέα;» διερωτάται σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αποκρούοντας τις κατηγορίες περί οικογενειοκρατίας. Ο κ. Κοτζιάς εξηγεί σε συνομιλητές του ότι ο Γεώργιος Τσίπρας δεν διορίστηκε στο υπουργείο Εξωτερικών αλλά στο πολιτικό γραφείο του υπουργού. 

«Τον κ. Τσίπρα τον γνώρισα ως προϊστάμενο του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο κ. Κοτζιάς και επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ζήτησε από τον εξάδελφο του πρωθυπουργού να εργαστεί στο πολιτικό του γραφείο ως συνεργάτης. 

Κλείσιμο
«Όλοι αναγνωρίζουν την υψηλή πολιτική του σκέψη» λέει στους συνομιλητές του για τον εξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς και προσθέτει ότι ο Γεώργιος Τσίπρας «είναι ο πιο υψηλά ειδικευμένος του κυβερνώντος κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής». 

«Γνωρίζω την παρατηρητικότητα και την κριτική σκέψη του γι' αυτό του είπα "welcome to the club"» λέει για τον Γεώργιο Τσίπρα ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υπεραμυνόμενος της επιλογής του να επιλέξει ως ειδικό σύμβουλο τον εξάδελφο του πρωθυπουργού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης