Ξουλίδου: Eγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για ΠτΔ

Ξουλίδου: Eγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για ΠτΔ

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ξουλίδου: Eγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για ΠτΔ
Μετά τις αποκαλύψεις-βόμβα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, με απώτερο σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, προέβη σε αποκαλύψεις.

Η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε ότι «γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της». 

Πρόσθεσε η ίδια: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια». 

Κλείσιμο
Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ. Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης