Καμμένος: Σε ορισμένες προτάσεις έχουμε σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Σε ορισμένες προτάσεις έχουμε σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Υπάρχουν θέματα στα οποία μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς δρόμους. Το ένα από αυτά είναι οι μηχανισμοί που θα μπορέσει να ξαναπάρει μπρος το κράτος...»

Καμμένος: Σε ορισμένες προτάσεις έχουμε σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ
Τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ σχολίασε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, λέγοντας πως «υπάρχουν θέματα στα οποία μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς δρόμους με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε δηλώσεις του στον Real Fm ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χάρηκα που άκουσα κάποια πράγματα από τον κ. Τσίπρα. Υπάρχουν θέματα στα οποία μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς δρόμους. Το ένα από αυτά είναι οι μηχανισμοί που θα μπορέσει να ξαναπάρει μπρος το κράτος. Η αναφορά του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είναι μια σοβαρή αποδοχή της πρότασης των ΑΝ.ΕΛ, όπως επίσης και η αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ, για τη χαμηλή φορολόγηση».
«Δεν άκουσα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που εμείς έχουμε σαν κόκκινες γραμμές. Για τα Εθνικά θέματα, τα θέματα της Μακεδονίας, θέματα που έχουν να κάνουν με το νέο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Σε ορισμένες προτάσεις οφείλω να πω ότι έχουμε σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Ο δρόμος της διαπραγμάτευσης έτσι όπως την περιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ, δε γίνεται χωρίς να συγκρουστείς. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η ευρωζώνη εξαιτίας της πολιτικής Μέρκελ. Δεν άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά για την περίφημη ενοποίηση των τραπεζών. Εμείς αρνούμαστε την ενοποίηση των τραπεζών», τόνισε μεταξύ άλλων.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης