Χρυσοχοΐδης για Μπαλτάκο: Όταν ανέχεσαι το φασισμό, παίζεις με τη δημοκρατία

Χρυσοχοΐδης για Μπαλτάκο: Όταν ανέχεσαι το φασισμό, παίζεις με τη δημοκρατία

Οι δικαστές κρίνουν με βάση αποδεικτικά στοιχεία στηριγμένα σε τεκμήρια, είπε ο υπουργός Υποδομών

Χρυσοχοΐδης για Μπαλτάκο: Όταν ανέχεσαι το φασισμό, παίζεις με τη δημοκρατία
Αιχμές για τη συμπεριφορά του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου άφησε ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

«Όταν ανέχεσαι το φασισμό, παίζεις με τη δημοκρατία. Χάνεις την ηθική και την ψυχή σου. Αυτή η πεποίθηση μας ενώνει όλους και οριοθετεί τη δράση μας ακόμη - θα έλεγα - και τις κάθε είδους σκοπιμότητες. Οι νόμοι και οι θεσμοί της Δημοκρατίας είναι τα όπλα μας χωρίς εκλεκτικές ερμηνείες, παρεκκλίσεις και παρερμηνείες» τόνισε. 

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη «το εάν είναι εγκληματίες ή όχι οι Χρυσαυγίτες, αυτό το αποφασίζουν τα αρμόδια όργανα της Δημοκρατίας, ούτε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ούτε πολύ περισσότερο ο υπόδικος Κασιδιάρης». Όπως επισήμανε, «οι δικαστές κρίνουν με βάση αποδεικτικά στοιχεία στηριγμένα σε τεκμήρια, σύμφωνα με τον κώδικα πολιτικής δικονομίας και τον ποινικό νόμο.» 
Κλείσιμο

«Το πόσο σοβαρή και πόσο δίπλα μας είναι η υπόθεση του Ναζισμού, αποδείχτηκε χθες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί πολύ εύκολα, πολλές φορές, μπορούμε να οδηγηθούμε σε πρακτικές εκτός δημοκρατικών συνόρων» υπογράμμισε ο υπουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης