Ο Φώτης Καϋμενάκης νέος γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου

Ο Φώτης Καϋμενάκης νέος γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου

Παίρνοντας τη θέση του Τάκη Μπαλτάκου που απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά τον σάλο με το βίντεο και τη συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ο Φώτης Καϋμενάκης νέος γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, αρεοπαγίτης επί τιμή Φώτης Καϋμενάκης είναι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου παίρνοντας τη θέση του Τάκη Μπαλτάκου, που απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο που τον δείχνει να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει άγνοια για τη δημοσιοποιημένη συνομιλία, προσθέτοντας, πάντως, ότι εφόσον ισχύουν όσα λέγονται «ο κ. Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση».

Κλείσιμο
Ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου γεννήθηκε το 1940 στον Αστακό. Μπήκε στο δικαστικό σώμα στις 29 Ιουνίου 1972 και προήχθη σε αρεοπαγίτη στις 11 Οκτωβρίου 2011.

Ο κ. Καϋμενάκης ως πρόεδρος του νομοπαρασκευαστικού είχε απορρίψει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ως αντισυνταγματικό, καθώς υποστήιρζε ότι το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει όλες τις διατάξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης