ΔΗΜΑΡ: Η ΝΔ σχεδίαζε «άνοιγμα» στους νεοναζί με την κάλυψη Σαμαρά

ΔΗΜΑΡ: Η ΝΔ σχεδίαζε «άνοιγμα» στους νεοναζί με την κάλυψη Σαμαρά

Ο κ. Μπαλτάκος «εκ των υστέρων επιδιώκει  να διασκεδάσει τις πραγματικές προθέσεις της ακροδεξιάς ομάδας του Μαξίμου» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της


ΔΗΜΑΡ: Η ΝΔ σχεδίαζε «άνοιγμα» στους νεοναζί με την κάλυψη Σαμαρά
Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκου, σε ό,τι αφορά δηλώσεις του για τη Δημοκρατική Αριστερά, εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος «Ο κ. Μπαλτάκος στο REAL FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου επιχείρησε να ανασκευάσει τις καταγγελίες στελεχών της ΔΗΜΑΡ τις μέρες της κρίσης στην ΕΡΤ όπου «απειλούσε» με σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Κλείσιμο
Εκ των υστέρων επιδιώκει  να διασκεδάσει τις πραγματικές προθέσεις της ακροδεξιάς ομάδας του Μαξίμου η οποία σχεδίαζε ανοίγματα της Ν.Δ. στους νεοναζί, όπως προκύπτει από την πολιτική ατζέντα της Ν.Δ. εκείνη την εποχή (αντιρατσιστικός νόμος, ιθαγένεια, κλείσιμο της ΕΡΤ).

Οι πράξεις αυτές μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα επιβεβαιώνουν τον πολιτικό σχεδιασμό του κυβερνητικού κόμματος με την κάλυψη του πρωθυπουργού».

Υπενθυμίζεται ότι, μέσω σημερινών του δηλώσεων, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, δήλωσε στον Σκάι ότι τον περασμένο Ιούνιο ο Παναγιώτης Μπαλτάκος τού είχε πει ότι εάν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ δεν αποσύρουν πρόταση νόμου με την οποία ζητούσαν να αρθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ, η ΝΔ θα παρέμενε στην κυβέρνηση με την στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, σε δηλώσεις του στον Real Fm και αναφερόμενος στις αιτιάσεις της ΔΗΜΑΡ, απάντησε ότι δεν έχει πει κάτι τέτοιο και πως απλώς απείλησε ότι αν αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ και γίνουν εκλογές τότε η Χρυσή Αυγή θα διπλασιάσει τις έδρες της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης