Κεδίκογλου: Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε γιατί κάποιοι ήθελαν να το κάνουν Κούγκι

Κεδίκογλου: Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε γιατί κάποιοι ήθελαν να το κάνουν Κούγκι

Με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι το ραδιομέγαρο βρισκόταν υπο παράνομη κατάληψη με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημία του δημοσίου - Ενήμεροι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος 

Κεδίκογλου: Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε γιατί κάποιοι ήθελαν να το κάνουν Κούγκι

Με αφορμή την επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγία Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεδίκογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Κλείσιμο
Το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη, με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου και η επέμβαση έγινε παρουσία Εισαγγελέα».

Εξάλλου σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο υπουργός είπε ότι για την επέμβαση ήταν ενήμεροι τόσο ο πρωθυπουργός,όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ όπως υπογράμμισε η ώρα επιλέχθηκε διότι «κάποιοι ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν σκηνικό έντασης. Ήθελαν να το κάνουν Κούγκι». 

Όπως διευκρίνισε ο κ. Κεδίκογλου αν δεν γινόταν αυτή η επιχείρηση, τότε , ενόψει της ελληνικής προεδρίας στη Ε.Ε. θα έπρεπε ο ελληνικός λαός να ξαναγοράσει πανάκριβα μηχανήματα τηλεοπτικών παραγωγών». 

Τέλος ξεκαθάρισε ότι τώρα που άνοιξαν τα γραφεία θα δοθούν και ολόκληρες οι αποζημιώσεις σε όλους τους απολυμένους πράγμα που όπως είπε δεν μπορούσε να γίνει αφού οι καταληψίες κρατούσαν κλειστά τα αρχεία της ραδιοτηλεόρασης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης