Κουβέλης για Χ.Α. : Δεν υπήρξε νηφαλιότητα και ψυχραιμία

Κουβέλης για Χ.Α. : Δεν υπήρξε νηφαλιότητα και ψυχραιμία

«Δε σημαίνει τίποτα ότι δεν κρίθηκαν προφυλακιστέοι, δεν έχουμε ολοκληρωμένη κρίση της δικαιοσύνης» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ

Στις 19 Δεκεμβρίου οι προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία
Κουβέλης για Χ.Α. : Δεν υπήρξε νηφαλιότητα και ψυχραιμία

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την απόφαση της δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι εξ' αρχής έπρεπε να υπάρχει νηφαλιότητα και ψυχραιμία επι της υποθέσεως κάτι που όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, δεν υπήχε.

«Βρισκόμαστε σε ένα κλίμα πολιτικής πόλωσης. Το γεγονός ότι δεν εκρίθησαν προφυλακιστέοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σημαίνει ότι έχουμε ολοκληρωμένη την κρίση της δικαιοσύνης», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουβέλης και συνέχισε:

«Η προφυλάκιση δεν είναι προκαταβολή ποινής, είναι ένα μέτρο για την αποτροπή άλλων γεγονότων».
Κλείσιμο

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του REAL ο κ. Κουβέλης τόνισε:
«Προϋπήρχε αυτή η κατάσταση. Θα έπρεπε να έχει ακολουθηθεί μια διαδικασία με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, η οποία δεν υπήρξε. Η νομιμότητα, η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών είναι η απάντηση σε όποιον παρανομεί και σε όποιον θέλει να προβεί στον εκφασισμό της κοινωνίας. Αυτή η νομιμότητα δεν υπηρετήθηκε».

Αναφερόμενος στην υπόλοιπη επικαιρότητα που έχει να κάνει με την βιωσιμότητα του χρέους, είπε:
«Δεν θα μπούμε στις αγορές με την ευκολία στην οποία κάποιοι αναφέρονται. Το χρέος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, αν δεν αναδιαρθρωθεί», είπε ο Φ. Κουβέλης για το χρέος και πρόσθεσε:

«Αν δεν χαλαρώσει η λιτότητα θα συνοδεύει το συνεχές αρνητικό βάθεμα της κοινωνίας. Αυτή η οικονομική πολιτική αυξάνει διαρκώς τους αριθμούς των ανέργων πολιτών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης