«Έχει πολύ ωραία κόνσεπτς, φαντασμαγορικά, έχουμε μπει πιο βαθιά στο κομμάτι της μόδας, γιατί και τα κορίτσια ήταν πιο διαβασμένες και ήξεραν πού ήρθαν, οπότε όλοι συμμετέχουν με έναν άλλο τρόπο που έχει γνώμονα τη δουλειά. Δεν πιστεύω ότι έχει περισσότερο ριάλιτι φέτος. Πέρυσι είχε περισσότερο ριάλιτι», υποστήριξε η παρουσιάστρια του ριάλιτι, δίνοντας έτσι μια εξήγηση στο γιατί το επίπεδο στον φετινό κύκλο είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι.
Όσο για τον τελικό του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι ο τελικός «δεν θα γίνει στο Μιλάνο, θα γίνει στην Ελλάδα. Θα γίνουν κάποια γυρίσματα στο εξωτερικό, αλλά δεν θα σας πω πού, γιατί δεν κάνει», αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι ο τελικός θα γίνει τον Δεκέμβρη όπως και πέρυσι.
«Ανυπόσπαστη πληροφορία και καταγγελία άνευ προηγουμένου» χαρακτήρισε η Βίκυ Καγιά τους ισχυρσιμούς της Μέγκι Ντρίο ότι η Κάτια έχει ανακηρυχθεί ήδη νικήτρια λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «η Μέγκι γενικά λέει διάφορα μόνη της».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.