Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σήμερα στην αγωγή που είχε καταθέσει παλαιότερα εναντίον του και της Σάσας Σταμάτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τα σχόλια που είχαν κάνει στην εκπομπή Το Πρωινό.
Το δικαστήριο είχε αθωώσει τότε τη Σάσα Σταμάτη, όχι όμως και τον Γιώργο Λιάγκα.
Σήμερα ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον βρήκε για να του πει ότι κάποιοι άλλοι ήταν που την έβαλαν να καταθέσει την αγωγή. Η ίδια δεν ήθελε και ήταν λάθος να τα βάλει με συναδέλφους.
Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής: «Ενώ δικαιούτο να πάρει τα λεφτά -δεν ήταν και κανένα μεγάλο ποσό, ένα μικρό ποσό ήταν- δεν τα πήρε ποτέ και έκανε ακύρωση της απόφασης που είχε ήδη δικαιωθεί. Δεν το κάνουν πολλοί άνθρωποι αυτό. Και είναι προς τιμήν της! Μετά από χρόνια οφείλω να το πω».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.