Διαμάχη Λιάγκα- Σπυροπούλου: Από το μισό εκατομμύριο που ζητούσε... θα πάρει 5.800 ευρώ

Διαμάχη Λιάγκα- Σπυροπούλου: Από το μισό εκατομμύριο που ζητούσε... θα πάρει 5.800 ευρώ

Απερρίφθη η αγωγή για την Σταμάτη  

Διαμάχη Λιάγκα- Σπυροπούλου: Από το μισό εκατομμύριο που ζητούσε... θα πάρει 5.800 ευρώ
Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την αγωγή που είχε καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εναντίον της Σάσας Σταμάτη και του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με την απόφαση, για τη μεν Σάσα Σταμάτη το δικαστήριο έκρινε ότι δεν την δυσφήμισε, για τον δε Γιώργο Λιάγκα έγινε εν μέρει δεκτή η αγωγή της κυρίας Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε αγωγή στην οποία ζητούσε 250.000 ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα και 250.000 ευρώ από την Σάσα Σταμάτη για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Όσον αφορά τη Σάσα Σταμάτη η παρουσιάστρια θεώρησε ότι την συκοφάντησε επειδή είπε στον… αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι διώχνει τους συνεργάτες της από την εκπομπή που παρουσιάζει η δεύτερη στον Alpha. 

Κλείσιμο
Για τον Γιώργο Λιάγκα κατέθεσε αγωγή καθώς ο ίδιος είχε πει ότι υπάρχουν γυναίκες που τους πληρώνουν σωματοφύλακες άλλοι άνθρωποι, αφήνοντας υπαινιγμούς για την προσωπική της ζωή. 

Όταν έγινε το δικαστήριο και συζητήθηκε η αγωγή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το μισό εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε συνολικά από τους δύο παρουσιαστές περιόρισε το αγωγικό της αίτημα σε 50.000 ευρώ έκαστος. 

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια για το ποσό των 100.000 ευρώ πλήρωσε δικαστικό ένσημο ύψους 1.200 ευρώ. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής το δικαστήριο απέρριψε εξ ολοκλήρου την δυσφήμιση που εφέρετο ότι έκανε η Σάσα Σταμάτη και γι’ αυτό επέβαλε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την απόρριψη να καταβάλει δικαστική δαπάνη ύψους 1.000 ευρώ. 

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή και συγκεκριμένα θεώρησε ότι ήταν προσβλητικοί οι υπαινιγμοί του παρουσιαστή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επέβαλε στο Γιώργο Λιάγκα να της καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ. 

Δηλαδή από τις 8.000 ευρώ αν αφαιρεθούν τα 1000 ευρώ που θα δοθούν ως δικαστική δαπάνη στη Σάσα Σταμάτη αλλά και τα 1200 που κατέβαλε στο ελληνικό δημόσιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τελικά από το μισό εκατομμύριο που ζητούσε αρχικά το δικαστήριο αξιολόγησε την ηθική βλάβη της σε 5.800 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του ο συνήγορος της Σάσας Σταμάτη και του Γιώργου Λιάγκα, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε προτείνει να λυθεί συμβιβαστικά αυτή η διαφορά γιατί η όποια δικαστική απόφαση δεν θα έλυνε τις μεταξύ των διαδίκων διαφορές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης