Η τελευταία συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Το μυστικό είναι το μαζί… Αυτό σώνει την Ελλάδα!

Η τελευταία συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Το μυστικό είναι το μαζί… Αυτό σώνει την Ελλάδα!

Ο αγαπημένος Λαυρέντης μίλησε για τις τρεις μεγάλες συναυλίες του με το Νίκο Πορτοκάλογλου, σε Βόλο, Ηρώδειο και ΔΕΘ μέχρι την περιοδεία τους στο εξωτερικό και από το «μαζί» που βίωνε ως ευλογία, όπως τόνισε, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους συνεργάτες τους, μέχρι τις παθογένειες και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν της ελληνική κοινωνία

Maxairitsas12
«Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Ένα ψέμα ζούμε συνέχεια, μονίμως, δεν ξέρεις ποιά είναι η αλήθεια και ποιά είναι η μπλόφα, είναι τρελό…», είπε την Πέμπτη το πρωί στο Radio Marconi 96,1, ο Λαυρέντης Μαχαίριτσας, μία ημέρα πριν τη μεγάλη του συναυλία στο Βόλο την Παρασκευή, μετά το τέλος της οποίας μετέβη στον αγαπημένο του Πτελεό, όπου το πρωί της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο αγαπημένος Λαυρέντης μίλησε για τις τρεις μεγάλες συναυλίες του με το Νίκο Πορτοκάλογλου, σε Βόλο, Ηρώδειο και ΔΕΘ μέχρι την περιοδεία τους στο εξωτερικό και τις ζωντανές τους εμφανίσεις το χειμώνα και από το «μαζί» που βίωνε ως ευλογία, όπως τόνισε, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους συνεργάτες τους, μέχρι τις παθογένειες και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν της ελληνική κοινωνία.

Ο Λαυρέντης, μεταξύ άλλων, τόνισε σε αυτήν του τη συνέντευξη με νόημα: «Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Εντάξει, εμείς είμαστε και προνομιούχοι άνθρωποι, ζούμε στην Ελλάδα, που ότι και να γίνει έρχεται το καλοκαίρι, ξεχνιόμαστε, βγαίνουμε έξω, είμαστε μαζί. Το μυστικό είναι το μαζί, δεν μπορείς να είσαι στη μοναξιά. Θέλει μαζί, όλοι μαζί… Ο καθένας να νομίζει ότι έχει καβαλήσει ένα καλάμι και να τρέχει, δεν πάει… Αυτό σώνει την Ελλάδα, γιατί αλλιώς τα πράγματα έτσι όπως είναι, το καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και τα καλύτερα. Και ζούμε σε μια παράνοια και ζούμε και σε ένα καθεστώς ψέματος μόνιμου. Το λέω και στον δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει, σε ένα consept του δίσκου που ετοιμάζω τώρα που λέγεται “Ψέμα στο ψέμα”. Ένα ψέμα ζούμε συνέχεια, μονίμως, δεν ξέρεις ποιά είναι η αλήθεια και ποιά είναι η μπλόφα, είναι τρελό».

Πηγή: e-volos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης