Πριν από λίγες μέρες η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την πετυχημένη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».
Τα ονόματα που ακούστηκαν για την αντικαταστάτριά της ήταν πολλά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η ηθοποιός που θα εισβάλει στη σειρά είναι η Κλέλια Ρένεση έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες τους σταθμού και τα γυρίσματα του νέου κύκλου, θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Ακόμα όμως δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποιο ρόλο θα υποδυθεί, αφού ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι η νέα συμπρωταγωνίστρια του μπορεί να είναι σύζυγος, φίλη, ή και αδελφή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας