Ενρίκε Ιγκλέσιας και Άννα Κουρνίκοβα φωτογραφίζονται με τα δίδυμα
Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο
Δεν ήταν κάτι που θα μπορούσαν να κρατήσουν κρυφό για πολύ ακόμα κι έτσι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα, επιβεβαίωσαν πως απέκτησαν δίδυμα.
Ο 42χρονος τραγουδιστής και η 36 πρωταθλήτρια του τένις ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας την ίδια λεζάντα: «Ο ήλιος μου».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Escape.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο, ενώ καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κανείς τους δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.