Justin Timberlake: Το «μυστικό της επιτυχίας» του γάμου με την Jessica Biel

Justin Timberlake: Το «μυστικό της επιτυχίας» του γάμου με την Jessica Biel

Πώς περνάνε ακόμα καλά, μετά από πέντε χρόνια γάμου;

Justin Timberlake: Το «μυστικό της επιτυχίας» του γάμου με την Jessica Biel
Όταν σε μια είδηση που αφορά διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ συνυπάρχουν οι λέξεις «γάμος» και «χρόνια», τότε κατά πάσα πιθανότητα ακολουθεί και η λέξη «διαζύγιο»...

Όχι όμως όταν η είδηση αφορά τον Justin Timberlake και την Jessica Biel, ένα από τα ζευγάρια που δηλώνουν - και μάλλον είναι - από τα πιο ευτυχισμένα στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. 

Ποιο είναι όμως το μυστικό τους; Κατά τον Justin Timberlake, είναι πως συνεχίζουν να βγαίνουν και να περνούν καλά μαζί. «Αυτός είναι πάντα ο κανόνας μου, ακόμα και αφού παντρευτείς, πρέπει να συνεχίσεις τα ραντεβού με τη γυναίκα σου. Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαφορά όταν αποκτάς παιδιά, τότε όταν λες θα βγούμε στις 6:30, να το εννοείς και να βγαίνεις στις 6:30», είπε σε συνέντευξή του στο The Project. 

Κλείσιμο
Η Jessica Biel επιβεβαιώνει τον άντρα της: «Έχουμε παρόμοιες αξίες, πιστεύουμε στην πίστη, στην ειλικρίνεια. Μας αρέσει να περνάμε καλά. Μας αρέσουν πολλά παρόμοια πράγματα».
 
Ο Timberlake μάλιστα έκανε μια δημόσια αφιέρωση στην σύζυγό του για την εφετινή τους επέτειο. Τραγούδησε στο Instagram το αγαπημένο τους τραγούδι και έγραψε: «Μου έμαθες τόσα πολλά για το τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω με λόγια τι σημαίνουν για 'μενα τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν έναν γιο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης