H 25χρονη κόρη του «Ιππότη της Ασφάλτου» αποκαλύπτει τις καμπύλες της σε καυτή φωτογράφηση

H 25χρονη κόρη του «Ιππότη της Ασφάλτου» αποκαλύπτει τις καμπύλες της σε καυτή φωτογράφηση

Η plus size καλλονή άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών

H 25χρονη κόρη του «Ιππότη της Ασφάλτου» αποκαλύπτει τις καμπύλες της σε καυτή φωτογράφηση
Η νεαρή κόρη του David Hasselhoff, διάσημου πρωταγωνιστή των επιτυχημένων σειρών «Ο Ιππότης της Ασφάλτου» και «Baywatch», ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια καριέρα μοντέλου, παρά το γεγονός ότι το χυμώδες σώμα της ξεφεύγει από τα συνήθη αποστεωμένα πρότυπα της πασαρέλας. 



Κλείσιμο
Η 25χρονη φωτογραφήθηκε πρόσφατα με τα εσώρουχα για το περιοδικό Slink, σε ένα πρότζεκτ που για την ίδια προωθεί την διαφορετικότητα στον χώρο της μόδας και βοηθά τις γυναίκες να αποδεχθούν το σώμα τους.



Η ξανθιά plus size καλλονή είναι η μικρότερη από τους δύο κόρες του διάσημου ηθοποιού. Άρχισε να ασχολείται με τον χώρο της μόδας από τα 14 της και έχει εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της στην υποκριτική, έχοντας υποδυθεί μάλιστα μικρούς ρόλους σε πετυχημένες σειρές.



Αναφορικά με την τολμηρή της φωτογράφηση, η 25χρονη  δήλωσε στο περιοδικό Slink: «Κατά τη διάρκεια του shoot, ο φωτογράφος με ενθάρρυνε να νιώσω άνετα με το σώμα μου και τα ψεγάδια του. Όλοι έχουμε στιγμές που αμφιβάλλουμε για το κορμί μας αλλά πρέπει να τις ξεπερνάμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι. Είναι σημαντικό για μένα όχι μόνο να ζω με τις καμπύλες μου αλλά και να μάθω να τις εκτιμώ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης